Facelift

PUHTAAT NELIÖT- PUHDASTA VOITTOAA

Asuntosi arvoon ei vaikuta ainoastaan siihen kuuluvatneliöt, sijainti tai kunto. Peruskunnossa olevakin asunto saattaaantaa ostajaehdokkaille epämieluisan kuvan huoneistonarvosta ja viihtyisyydestä, mikäli se on epäsiisti tai jopa likainen.

Helle Cleaningon erikoistunut asuntojen ehostussiivouksiin,jotka perusteellisuutensa ansiosta edistävät asuntosi myyntiäja lyhentävät sen myyntiaikaa.

Helle Cleaningon sataprosenttisen kotimainen, siivousalanrautainen ammattilainen. Perusteelliseen työhömmeja taitoomme luottavat myös useat valtion virastot ja laitokset sekä lääkäriasemat.

Tee vaikutus ostajaehdokkaisiin asuntonäytössä:Tilaa asuntoosi täydellinen Face lift - tai kevyempi muuttosiivous,ja voit taatusti pitää kiinni asuntosi hintapyynnöstä- tai mikset saman tien tarkistaisi sitä hieman ylöspäin! Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys.

Face lift -siivous

Perusteellinen erikoissiivous, jossa puhdistetaan asunnon kaikki pinnatlattiasta kattoon, myös esimerkiksi kaapit, komerot ja kylmälaitteetsisäpuolelta. Lisäksi asunnon kulutuspinnat, kuten lattiat, käsitelläänasianmukaisilla hoitoaineilla. Face lift -siivous vastaa kevyttä pinta-remonttia, mutta tulee huomattavasti edullisemmaksi!

Face lift -siivouksen hinta alkaen:
40 €/h + alv 23 %

Muuttosiivous

Kevyt perussiivous,jossa puhdistetaan asunnon lattiat, työtasot, ikkunatja muut näkyvät pinnat. Sisältää myös roskien, muuttojätteiden ja muunylimääräisen materiaalin poiskuljetuksen asunnosta.

Muuttosiivouksen hinta alkaen:
35 €/h + alv 23 %

Huoneilman otsonointi

Otsonointion homeen, tupakoinnin yms. aiheuttamien hajuhaittojen, jayleensä häiritsevän tunkkaisuuden, poistamiseen tarkoitettu käsittely,joka raikastaa huoneilman tehokkaasti ja nopeasti. Yhdessä siivouksenkanssa käsittely varmistaa perusteellisen lopputuloksen.

Otsonoinnin hinta :
250 €/vrk + alv 23 %

HUOM! Kaikkiin hintoihin sisältyy maksuton kartoituskäynti.

Pakkaus- ja kuljetuspalvelu

aluatko muuttaa vaivattomasti? Palveluumme kuuluu myös kodinirtaimiston pakkaus- ja kuljetuspalvelu. Pyydä meidät ilmaisellearviokäynnille, ja huomaa kuinka helppoa muuttaminen voi olla.

Palveluiden hinnat alkaen:
35 €/h + alv 23 %

Lue Facelift esite tästä.